Ansatte

Vi består per i dag av en ansatt. For å få gjennomført alle arbeidsoppgavene, har det blitt hentet inn to deltidsansatte som gjør diverse arbeidsoppgaver.

Haakon Jensen, innehaver

E-post/telefon: haakon@itvardo.no / 951 03 981
Arbeidsområder: Daglig drift, webdesign, programmering og grafisk design.

Haakon er innehaver av Arctic Design. Han har kompetanse innenfor webdesign (XHTML, CSS), programmering (Java, PHP, MySQL) og innenfor grafisk design, noe som er opparbeidet i over 8 år. Han er med i den innovative filmgruppen Dollar Brothers.

I tiden før dot-com cracket jobbet Haakon for MGON International AB, som da var verdens nest største gamingportal. Der drev han tre nettsider - CManagerCenter.com, AnarchyOnlineCenter.com og RedFactionCenter.com - hvor CManager Center ble det mest populære nettstedet.

Kai Remi Hagen, prosjektmedarbeider

E-post/telefon: kai@itvardo.no / 958 56 663
Arbeidsområder: Grafisk design og film

Kai har mange års erfaring bak seg med film og grafisk design. Noen av hans arbeidsområder ligger spesielt innenfor uforming av logoer og lignende, DVD-authoring (konstruksjon av DVDer) og andre film- og designrelaterte områder. Han er også med i den innovative filmgruppen Dollar Brothers som har produsert flere spillefilmer, dokumentert revyer og gjort flere oppdrag for TV2.

E-post: post@arctic-design.no
Telefon: 951 03 981

Postadresse
Arctic Design Jensen
Peder Holts gt. 57
9950 VardøCopyright © 2002–2005 Arctic Design. Powered by ADP CMS, XHTML 1.0, CSS2.