Referanseoversikt

I denne seksjonen finner du et utvalg av de klientene vi har jobbet med. Via undermenyen til høyre kan du klikke deg gjennom de forskjellige klientene. På disse sidene finner du også mer detaljert informasjon om de forskjellige prosjektene.

Sagt om Arctic Design

"Artic Design har under hele prossesen med utarbeidelsen av vår hjemmeside utvist kompetent, rask, og god service i forhold til våre behov. Både vi og våre kontakter er meget fornøyd med design og brukervenlighet på løsningene som ble valgt."
- Manuel Sanhueza, KulturserviceNord.no

"ADP som verktøy fungerer utmerket for Varanger.com. Vi har alt i samme løsning, effektivt og sikkert!"
- Leif Haughom, Varanger.com

"Artic Design fikk oppdraget med å bygge nettsiden voldsoffererstatning.no. De løste oppgaven på en utmerket måte og brukere av nettsiden gir positive kommentarer til sidens oversiktlighet og funksjonalitet."
- Svavar Bjørnsson, Voldsoffererstatning.no

"Jeg synes Arctic Design har løst oppgaven imponerende raskt og fint, og er svært fornøyd med resultatet. Pomor.no er blitt riktig så representative nettsider for museet, både estetiske, informative og ryddige på samme tid. (...) Jeg har hatt klare tanker om utformingen fra begynnelsen av, og er sikkert ikke den enkleste oppdragsgiveren dere har hatt med å gjøre i så måte! Men jeg har opplevd våre diskusjoner som svært konstruktive. Takk for godt samarbeid!"
- Caroline Serck-Hanssen, Pomor.no.

E-post: post@arctic-design.no
Telefon: 951 03 981

Postadresse
Arctic Design Jensen
Peder Holts gt. 57
9950 VardøCopyright © 2002–2005 Arctic Design. Powered by ADP CMS, XHTML 1.0, CSS2.