Om oss

Vårt hovedfokus er å være leverandør av komplette nettløsninger til bedrifter og organisasjoner. Videre har vi begynnt å opparbeide oss spisskompetanse på områedet reiseliv, og har et spesielt hovedfokus rettet mot reiselivsnæringen. I tillegg tilbyr vi også grafisk design - utforming av plakater, brosjyrer, logoer, profileringsmatriale og lignende.

Visjonen er at vi etterhvert skal bli blant de ledende aktørene i Øst-Finnmark, og Finnmark forøvrig, som leverandør av portaler og nettsted. Derfra skal det satses mot større reiselivsprosjekter rundt om i Norge.

Systemet bak våre nettsted er Arctic Design Publish (ADP), en egenuviklet publiseringsløsning som gjør at kunden får full kontroll over nettstedet - både med tanke på oppdatering tekst, opplasting av bilder og filer, publisering av nyheter og lignende. Publiseringsløsningen har et brukervennlig og intuitivt grensesnitt som gjør at opplæringsperioden og innkjøringsfasen er så kort som mulig. ADP er veldig fleksibelt -- hovedtanken bak ADP er at nettstedet skal ikke begrenses av systemet, men at ADP skal tilpasses nettstedet.

Vår filosofi er at vi skal levere framtidsrettete nettløsninger, i et samarbeid med kunden som har full kontroll over prosjektets framgang. God kundeoppfølging og service er første prioritert hos oss, slik at våre kunder ikke på noe tidspunkt skal sitte med ubesvarte spørsmål eller uløste problemer. Både før, under og etter konstruksjonen av nettstedet er vi lett tilgjengelige og gir svar på spørsmål særdeles raskt - også utenom normal kontortid. Vi er her for kunden.

E-post: post@arctic-design.no
Telefon: 951 03 981

Postadresse
Arctic Design Jensen
Peder Holts gt. 57
9950 VardøCopyright © 2002–2005 Arctic Design. Powered by ADP CMS, XHTML 1.0, CSS2.