Samarbeidspartnere

For å levere kvalitetsløsninger, trenger vi gode samarbeidspartnere. Vi har tro på å bygge gode allianser med lokale firma for å sikre framtidig vekst.

Direkte Nettløsninger

Direkte Nettløsninger har siden oppstart i 2002 vært vår faste leverandør av webhotell og servere. De er svært fleksible i henhold til support og tilrettelegging for våre behov. Med en solid samarbeidspartner på driftsiden sikres våre kunders nettsider å ha en høyst mulig oppetid (99.99%), samtidig som det er mulig å etterkomme de ønsker og krav som kunden setter.

Dollar Brothers

Dollar Brothers er en lokalt innovativ filmgruppe, hvor Arctic Designs innehaver Haakon Jensen samarbeider med Kai Hagen om diverse filmrelaterte prosjekter. Interessen spinner seg hovedsaklig rundt produksjon av "amatør"-filmer, men den opparbeidede kompetansen over flere år siden oppstarten i 2000, samt det innkjøpte utstyret gjør at Dollar Brothers er kapable til seriøse oppdrag. Blant annet har Dollar Brothers gjor flere oppdrag for TV2 Nyhetene og også laget videoer som er lagt ut for salg. Mer informasjon finnes på Dollar Brothers egen nettside.

E-post: post@arctic-design.no
Telefon: 951 03 981

Postadresse
Arctic Design Jensen
Peder Holts gt. 57
9950 VardøCopyright © 2002–2005 Arctic Design. Powered by ADP CMS, XHTML 1.0, CSS2.