Pomor.no

Kunde: Vardømuseene
URL: pomor.no
Type oppdrag: Komplett to-språklig nettløsning med dynamisk oppdatering og serviceavtale.
Programmering: HTML, CSS, PHP, MySQL
Produsert: Sommeren 2003

Klient beskrivelse

Vardømuseene er utpekt som ansvarsmuseum for formidling av pomorhistorie, og Pomormuseet en del av det. Pomormuseet, somåpnet under Pomordagene 2005 i Vardø, omhandler pomortiden - de norsk-russiske forbindelsene i nord. Pomormuseet er en avdeling av Vardømuseene, som fra før av består av Lushaugen, Partisanmuseet i Kiberg og fiskeskøyta Einar II fra 1936.

Oppdrags beskrivelse

Dette er det første nettstedet vi utarbeidet som bruker vår første publiseringsløsning EzPub. Nettstedet er to-språklig - norsk og russisk - og inneholder artikler og innhold. Med publiseringsløsningen er nettstedet lett å holde oppdatert, samt er det gjort i en håndevending å legge til nytt innhold som nye sider, artikler, bilder med mer. I tillegg er nettstedet oversiktlig og iøyefallende. Kontaktperson hos Vardømuseene var være sterkt innvolvert i nettstedet fra begynnelsen av, og kom med forslag til justeringer slik at nettstedet ble best mulig - og mest mulig slik det var tenkt fra klientens side fra begynnelsen av.

Sagt om Pomor.no

"Jeg synes Arctic Design har løst oppgaven imponerende raskt og fint, og er svært fornøyd med resultatet. Pomor.no er blitt riktig så representative nettsider for museet, både estetiske, informative og ryddige på samme tid. Nettstedet vil utvilsomt bedre publikums kjennskap til pomorprosjektet, og dessuten til denne spennende delen av nordnorsk kulturhistorie. Jeg har hatt klare tanker om utformingen fra begynnelsen av, og er sikkert ikke den enkleste oppdragsgiveren dere har hatt med å gjøre i så måte! Men jeg har opplevd våre diskusjoner som svært konstruktive. Takk for godt samarbeid!"
- Caroline Serck-Hanssen, Pomormuseet i Vardø

E-post: post@arctic-design.no
Telefon: 951 03 981

Postadresse
Arctic Design Jensen
Peder Holts gt. 57
9950 VardøCopyright © 2002–2005 Arctic Design. Powered by ADP CMS, XHTML 1.0, CSS2.